Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse Aldi investeert in nieuwe filialen

De Duitse discounter Aldi heeft aangekondigd 1,6 miljard Amerikaanse dollar in de verbouwing en uitbreiding van bestaande filialen in de Verenigde Staten te investeren. Bovendien wil men ook nieuwe winkels openen.
 
Aldi wil met de verbouwing van bestaande filialen voor een nieuwe inkoopbeleving zorgen. Bovendien moet het assortiment aan versproducten zoals bakkerijproducten en zuivelproducten uit worden gebreid, deelt de discounter mee. Aldi heeft in de afgelopen jaren veel producten - zoals bijvoorbeeld glutenvrije levensmiddelen of biologische levensmiddelen - in het assortiment opgenomen waar veel vraag naar is.

De discounter maakt in de Verenigde Staten een opmars. Momenteel doen hier maandelijks 40 miljoen mensen hun boodschappen, valt te lezen in een mededeling. Ten opzichte van 2013 is dat een groei van bijna 60 procent. Aldi is momenteel met meer dan 1.600 filialen in 35 staten vertegenwoordigd. De opening van nog eens 650 filialen staat gepland.
Publicatiedatum: