Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Bevelander, Van Dommele:

"Beperkt aanbod dikke maten handsinaasappelen"

Tholen - De handsinaasappelen vallen dit jaar klein uit. "De aankomst van dikke maten is erg beperkt. Kleinere maten zijn er voldoende en die afzet is op dit moment lastiger", constateert Richard Bevelander van Van Dommele. "Bij ons is het Spaane Salustiana-seizoen voorbij en zijn we volledig over op Navel Lane Late. Over een paar weken schakelen we weer over op Valencia's."



De kou in Spanje heeft volgens de importeur weinig effect gehad op de aanvoer van het citrus. "In de groenten was het op- en tekort, maar daardoor neemt niet gelijk de vraag naar sinaasappelen toe. Daarnaast hebben Marokko en Egypte voldoende citrus beschikbaar. Ik ben positief gestemd over het vervolg van de markt."



Van Dommele bedient dagelijks haar nationale klanten vanaf de locaties Breda en Hedel. "Zeker onze exclusieve merken Marie José, Hartenboer en Famisa genieten altijd een goede vraag in de markt. Ook mandarijnen ontvangen we in Marie José van de variëtieiten Nadorcott en Tango, aangevuld met wat exclusieve soorten uit Marokko", besluit Richard.

Voor meer informatie:
Richard Bevelander
Van Dommele
T: +31 (0)76 5307000
M: +31 (0)6 43877088
richard@vandommele.nl
www.vandommele.nl