Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europese primeur: hartjesvorm Cantaloupe en Watermeloenen

Hartjes komkommers en vierkante watermeloenen hebben ze al een tijdje bij Rungis, maar vandaag doet het bedrijf er nog een schepje bovenop. Vanaf vandaag, Valentijnsdag, starten ze de voorverkoop van de allereerste hartvormige Cantaloupe meloenen en hartvormige Watermeloenen die ooit in Europa verkocht gaan worden. "Uitleveren van deze Japanse specialiteit doen we net voor Moederdag. Daar kun je mee aankomen", zegt Niels van den Berg. Moederdag is op 14 mei, over drie maanden



"De meloenen zijn niet alleen mooi maar hebben ook een bijzonder goede smaak. De vorm wordt bereikt door om de, nog niet geheel volgroeide meloen, een transparante mal te plaatsen. De meloen groeit hier vervolgens in. De uitdaging is dat de groei door de mal niet te veel wordt belemmerd. Hierdoor kan de meloen toch mooi zoet, zacht en aromatisch worden", vervolgt Niels. "Wil je deze bijzondere meloen voor Moederdag bij jou in de winkel, je restaurant of in je assortiment? Geef nu je voorbestelling op. Het aantal beschikbare exemplaren is beperkt.

Voor meer informatie:
Rungis
Tel: 0180 61 78 99
bestelling@rungis.nl
Publicatiedatum: