Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ffrisch-saftig-steirisch'-appelen en 'EVA Apples from Austria' op de Fruit Logistica 2017

25 jaar Fruit Logistica, dat betekent ook 25 jaar 'frisch-saftig-steirisch'-appelen op de Fruit Logistica.

De smaak van de appel is fris en sappig. De appel is het hele jaar beschikbaar.Tijdens de Fruit Logistica van dit jaar werd het 25-jarig jubileum gevierd.



Traditie
De appelteelt is in de Oostenrijkse deelstaat Steiermark al vele jaren een traditie. Appelen uit Steiermark waren al in de zeventiende en achttiende eeuw bekend. Geselecteerde appelproducenten uit Steiermark telen ze nog steeds.

Gunstig klimaat
De deelstaat waar de appelen groeien ligt klimatologisch gezien gunstig. De klimaatinvloeden evenals de vulkaangrond vormen unieke omstandigheden. Maar deze voordelen moeten ook efficiƫnt gebruikt worden. De appelproducenten zetten dagelijks hun vakkennis in voor een kwaliteitsproduct.

De liefde voor het product
De appeltelers en hun gezinnen zijn appelliefhebbers. Ze staan achter hun product en gaan de uitdagingen van de internationale markt aan. De appelen van 'frisch-saftig-steirisch' en EVA dragen talrijke nationale en internationale keurmerken.

Perfecte logistiek
EVA Handels GmbH met haar merken 'EVA Apples from Austria' en 'EVA prime' zorgt voor de export. Met de beschikbaarheid het hele jaar door hebben de appelen en de dienstverlening van EVA over de hele wereld hun vaste klanten gevonden. Alle services van EVA en frisch-saftig-steirisch zijn modulair opgebouwd. Het afhalen van de appelen door de klant is net zo zeer mogelijk als een full-service logistiek met verpakkingen in een individueel design, transport en levering aan meerdere gewenste bestemmingen. Alle verpakkingssoorten zijn maakbaar.
Publicatiedatum: