Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robin Heikens, Vroegop-Windig:

"Radicchio-roosjes lenen zich perfect voor Valentijnsdag"

Tholen - Met haar concept Marché International zet Vroegop-Windig maandelijks exclusieve producten in de kijker die rechtstreeks op internationale versmarkten worden ingekocht. Deze bijzondere en exclusieve producten staan garant voor een foodinspiratie en smaaksensatie. Inkopers van Vroegop-Windig zijn dagelijks op zoek naar onderscheidende producten en de passie voor AGF kent hierbij geen grenzen. Deze maand staan diverse Radicchio slasoorten centraal waarbij de 'Radicchio la Rosa' wel echt in het oog springt.



"Wij hebben altijd wel twee of drie soorten Radicchio in het assortiment, maar toen mijn collega's deze prachtige en zeer opvallende Radicchio bij een Italiaanse stand op de Fruit Logistica zagen, hebben wij deze direct voor Valentijnsdag in ons assortiment opgenomen", vertelt Robin Heikens inkoper bij Vroegop-Windig.


 
"Deze 'Radicchio la Rosa' toont als een roosje, maar is 100% een slasoort. We vonden het een prachtig product om onze klanten kennis mee te laten maken. Met deze dieprode slasoort heb je ook wel écht iets unieks in huis. Er komt veel handwerk bij kijken bij de teelt, waarbij alleen de donkerrode blaadjes overblijven", vertelt Robin.



"Gistermorgen zijn ze gearriveerd en we hebben al aardig wat doosjes verkocht", vertelt de inkoper bij Vroegop-Windig. Halverwege de week verwacht ik weer nieuwe aanvoer. Met dagen als Valentijn of Moederdag zijn het prachtige producten om in gerechten te verwerken. Wie wil er nou geen roosje op zijn bord? Eigenlijk zijn ze te mooi om te proeven!"



Voor meer informatie:
Team Verkoop
Vroegop-Windig
Food Center Amsterdam
Jan van Galenstraat 4
Locatie: Centrale Groothandelsmarkt 191
1051 KM Amsterdam
Nederland
T: (020) 606 18 18
verkoop@vroegop.nl
www.vroegop.nl