Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flexibel kartonneren op klein oppervlak

Schut Systems toont tijdens de Empack in Den Bosch een drietal methodes om in vouwkarton te verpakken: Toploading , Sleeven en Sideloading. Het karakteristieke van toploading zit 'm in het vormen van een doosje met openstaand deksel, waardoor de grootste opening als vulopening dient. Daarmee wordt zowel het automatisch als handmatig vullen makkelijker. Toploading is daarom geschikt voor het verpakken van een groot aantal verschillende soorten producten.



De machines zijn verkrijgbaar in snelheden tot 120 dozen/minuut.De Sleevemachine ASM 60, schuift een voorgelijmde kartonnen sleeve om een tray, schaal of kuipje met een snelheid tot 60 sleeves per minuut. In eerste instantie werd de machine ontwikkeld als alternatief voor handmatig verpakken. Ervaring leert dat de ASM60 ook een alternatief is voor de snellere wraparound machines die met niet-voorgelijmde sleeves werken. De E300M maakt de overstap van handmatig naar semiautomatisch Sideload verpakken erg gemakkelijk. Doosjes worden met behulp van hotmelt gesloten.

Voor meer informatie:
Schut Systems bv
Empack Den Bosch
stand H311
T: 0313 674500
www.schutsystems.com
Publicatiedatum: