Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress introduceert nieuwe verpakkingsrange

Tholen - Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn introduceert Koppert Cress haar vernieuwde verpakkingsrange. Het bedrijf gebruikt deze handelsbeurs om de laatste ontwikkelingen aan haar directe afnemers en logistieke partners te tonen. Alle producten worden vanaf 20 maart 2017 geleverd in een totaal gerestyled eigentijdse vormgeving.

Het onderscheid in de verpakkingen zit in de kleurcombinaties. Uitgangspunt zijn de vijf smaken. Elk product heeft een eigen kleurenpalet aangevuld met afbeeldingen van smaakassociaties of smaakvrienden. De doos heeft een deksel gekregen. De kleinverpakking is vernieuwd en de TopSeal- en folieverpakking worden vervangen door een transparant bakje met banderol.


Marc Bonsmann van Koppert Cress toont de nieuwe verpakking

Speciale aandacht is er voor Dutch Cuisine, de recente stroming in de gastronomie, gebaseerd op vijf principes: cultuur, natuur, gezond, kwaliteit en waarde. Het principe 80% groenten en 20% vlees of vis, is het uitgangspunt dat Koppert Cress volledig onderschrijft en door Rob Baan wordt uitgedragen in zijn streven om van Nederland de gezondste delta van de wereld te maken.

In de komende maand start Koppert Cress de campagne, waarmee ook de eindgebruiker, de chef, geïnformeerd zal worden over de nieuwe producten.

Voor meer informatie:
Jan van Berkel
Koppert Cress
De Poel 1, 2681 MB Monster
Tel: +31 (0)174 242819
www.koppertcress.com

Publicatiedatum: