Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel belangstelling cocktailparty Agrico

Van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 februari 2017 nam Agrico deel aan de Fruit Logistica in Berlijn. Tijdens deze toonaangevende internationale beurs toonde Agrico samen met haar dochterondernemingen haar groeikracht in rassen.
 
Agrico zette tijdens de beurs in op het tonen van haar vermogen om bij te dragen aan natuurlijke groei van al haar afnemers. Door continu te investeren in rasontwikkeling op het eigen Researchcentrum heeft Agrico een breed en volwassen rassenpakket ontwikkeld. Voor iedere afnemer en ieder klimaat heeft Agrico een ras te bieden dat zich al ruimschoots heeft bewezen. Door dit veelzijdige en stabiele rassenpakket kan Agrico iedere afnemer voorzien van het juiste ras. Daarbij biedt Agrico een optimale ondersteuning om het maximale resultaat uit de rassen te halen. Zo zijn alle teeltadviezen op maat afgestemd op de situatie, behoeftes en taal van iedere afnemer.



Tijdens de beurs in Berlijn zette Agrico twee rassen in de schijnwerpers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Het ras Arizona is een sterke consumptieaardappel met zeer goede opbrengsten geschikt voor een brede markt vanwege haar groeikracht onder alle verschillende klimaten. Het ras Ranomi heeft met Duitsland en andere Oost-Europese landen een bestemming dichter bij huis. Hier is deze geelschillige tafelaardappel zeer geliefd vanwege haar goede consumptiekwaliteiten en verwerkingsmogelijkheden in bijvoorbeeld salades.

Algemeen directeur Jan van Hoogen kijkt tevreden terug. "De beurs startte voor ons trager dan andere jaren wegens de staking op de Berlijnse luchthavens tijdens de eerste beursdag". Gelukkig werd dit opgevangen door de tweede en derde dag. Met name onze cocktailparty met een demonstratie van professionele shakers trok veel belangstellenden. Al met al hebben we weer goed aan afnemers kunnen tonen wat Agrico voor hen te bieden heeft."
 
Publicatiedatum: