Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hamburg Süd begint nieuwe route voor vers fruit

De rederij Hamburg Süd is begonnen met nieuwe routes voor de westkust van Zuid-Amerika, Centraal-Amerika, het Caribisch zeegebied en Noord-Europa. De wekelijkse verbinding maakt gebruik van efficiëntere transporttijden, die verbeterd zijn met betrekking tot de routes van Zuid-Amerika naar Londen. Ook is er tussen Rotterdam-Valparaíso nu een verbeterde transporttijd van 25 dagen. 

"Hamburg Süd staat voor kwaliteit en op maat gemaakte logistieke oplossingen. Als een toonaangevende rederij voor koelcontainers zijn we constant onze diensten aan het verbeteren. We hebben in de afgelopen drie jaar ongeveer $350 miljoen (€325,9 miljoen) in onze vloot geïnvesteerd, waarmee dit de jongste vloot op de markt is."

"Ook gaan we in de loop van 2017 oudere schepen vervangen met nieuwe schepen met een grotere capaciteit voor koelcontainers. Deze schepen worden gebruikt voor de routes tussen Europa, Mexico en het Caribisch Zeegebied. Daardoor krijgen we een groter aantal plekken voor koelcontainers binnen deze routes. Daardoor kunnen we nu nog beter en met meer flexibiliteit de specifieke wensen van onze klanten in deze regio tegemoet komen," aldus Peter Frederiksen, lid van de raad van bestuur van Hamburg Süd.

Publicatiedatum: