Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreidingsplannen Sligro in België jaar in de ijskast

Het afgelopen jaar heeft Sligro Food Group gewerkt aan de voorbereidingen om de deuren te kunnen openen in Belgiƫ. De aanpassingen in de ICT en Data zijn in volle gang en de supply chain wordt ingericht om de Belgische vestigingen en klanten op het te kunnen bedienen.

In de initiƫle plannen is het bedrijf ervan uitgegaan dat eind 2016, begin 2017 de deuren van onze eerste vestiging geopend zouden kunnen worden. Daarbij werd reeds geanticipeerd op verzet van concurrenten op het gebied van vergunningprocedures. Het bedrijf meldt echter fors tegengewerkt te worden. In het jaarverslag wordt het volgende gemeld: "Helaas blijkt dat de concurrenten ervoor kiezen ons primair op deze wijze te bestrijden in plaats van met open vizier de concurrentie op de markt met ons aan te gaan. Wij denken dat de Belgische food professional daar ook veel meer profijt van zal ondervinden dan van de strategie om ons zo lang mogelijk te weren. Hoewel wij het jammer vinden dat het spel op deze wijze gespeeld wordt, accepteren wij dat en zullen we ons met de ons ter beschikking staande middelen verweren. Wij moeten dan wellicht nog enige tijd wachten alvorens wij de markt met een eigen Sligro locatie kunnen betreden en zullen vooralsnog Nederland dus als bezorglocatie gebruiken, maar wij verheugen ons reeds op het moment waarop wij met open vizier de strijd met onze concurrenten kunnen aangaan."

Bron: Sligro Food Group
Publicatiedatum: