Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe machine LDI20 van Bizerba

"Groenten en fruit labelen per kist of doos"

Tholen - Het tegelijkertijd bestickeren van producten is tegenwoordig per doos of per kist mogelijk met de nieuwe machine LDI20 van Bizerba, die vorig jaar tijdens de Empack werd geïntroduceerd. Deze machine is speciaal gericht op het labelen van producten die in kisten of dozen zitten, zoals groenten en fruit. "De machine kan worden ingesteld voor veel verschillende verpakkingen en inlegpatronen", vertelt Rob Dieu van Bizerba. "Door het modulaire ontwerp is er flexibiliteit als het gaat om het aantal rijen per verpakking en ook met betrekking tot de labelgrootte kunnen cassettes uitgewisseld worden."



Bizerba levert het systeem aan als een complete oplossing. "Het systeem is volledig van aluminium en kan manueel beladen worden of geïntegreerd in een transportsystemen of sorteerlijn. Het systeem wordt bestuurd door een PC met touchscreen en kan geprogrammeerd worden voor de verschillende inlegpatronen. De labellers worden dan automatisch gepositioneerd bij keuze van het artikel. De dragerfolie van de etiketten wordt via een vacuümsysteem afgevoerd en tot een minimum volume gereduceerd voor eenvoudige handling en een zuivere werkvloer."



Bizerba biedt de sector oplossingen op het gebied van weeg- en etiketteermachines. De DLI20 is al bij verschillende bedrijven in de AGF-sector in gebruik, maar ook in de pluimvee en eierverpakkingswereld heeft ze haar toepassingen gevonden.

Tijdens de Fruit Logistica is deze machine te zien op de stand van Bizerba. Hall 4.1-Stand C11.

Voor meer informatie:
Bizerba België nv
Industrialaan 4
1702 Groot Bijgaarden - Belgium
T: +32 (0)2.481.62.77
F: +32 (0)2.466.14.64
rob.dieu@bizerba.com
www.bizerba.com