Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Robert Ketelarij nieuwe CEO Greenco

De aandeelhouders van Greenco hebben Robert Ketelarij (49) benoemd tot CEO. Hij volgt Auke Smit op die in december afscheid nam. Ketelarij was tot voor kort CCO bij Greenco, teler en aanbieder van populaire snackgroenten zoals Tommies. Ketelarij werkt sinds 2015 nauw samen met de aandeelhouders en de directie aan waardevolle, duurzame groei van het bedrijf in binnen- en buitenland.



Als CEO wil Robert Ketelarij de groeiambities van Greenco waarmaken en de organisatie klaarmaken voor de volgende stap. Een voorbeeld daarvan is de bouw van een innovatief kassencomplex in Someren om aan de toenemende internationale vraag naar snackgroenten uit Nederland te blijven voldoen. Ook wil Ketelarij het merk Tommies versterken als snackgroenten voor elk moment van de dag.

Robert Ketelarij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de foodsector. Zo was hij commercieel directeur bij Oerlemans Foods en bekleedde hij internationale managementfuncties bij Aviko.

De directie van Greenco bestaat uit de volgende personen: Robert Ketelarij (CEO), René Zwinkels (COO) en Ab van Marrewijk (CFO a.i.). Als CEO is Robert Ketelarij ook verantwoordelijk voor commercie.

Voor meer informatie:
Greenco
Middel Broekweg 130
2675 KJ Honselersdijk
T. +31 174 61 25 20
www.greenco.nl
Publicatiedatum: