Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit in handig snackformaat

"Kokers zijn perfect als blauwebessenverpakking, zodat de consument op ieder moment van de dag van dit heerlijke fruit kan genieten," legt Seth Hicks van Westpak uit. Deze Britse onderneming heeft deze verpakking niet alleen voor blauwe bessen ontwikkeld maar ook voor kersen, physalis en dadels. 


Het nieuwe concept heeft twee voordelen: de etikettering is perfect leesbaar en ook het fruit is goed zichtbaar. "Het is een aantrekkelijke verpakking die de aandacht van de klant weet te trekken. Bovendien is hij eenvoudig mee te nemen," vervolgt Hicks.

Volgens Westpak verloopt de afzet momenteel goed en het bedrijf bekijkt de mogelijkheden om ook andere producten op deze manier te verpakken. Het is een nieuw concept dus er is nog geen vergelijkingsmateriaal. Hoewel het bedrijf zich op dit moment nog hoofdzakelijk op de Britse markt richt, staat het open voor samenwerking met internationale bedrijven.

Voor meer informatie:
Seth Hicks
Westpak
Tel. +44 08002985844 
Publicatiedatum: