Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse McCain gaat opslag uitbesteden

McCain Foods zal zijn droge en koude opslag uit gaan besteden waardoor 74 werknemers van de huidige opslagfaciliteit in Scarborough mogelijk hun baan verliezen.



Bill Bartlett, Corporate Affairs Director van McCain Foods, heeft de betreffende personeelsleden laten weten dat de huidige opslagfaciliteit niet langer voldoet en in de loop van de komende maanden gesloten zal worden. De opslag zal uitbesteed worden aan een andere partij. Hoewel sommige banen behouden blijven als onderdeel van de geïntegreerde opslagactiviteiten, zullen deze van een lager niveau zijn. McCainn biedt de betrokken werknemers advies, steun en de mogelijkheid tot deelname aan een outplacement-programma. McCain heeft eveneens laten weten dat het de mogelijkheden om de capaciteit van de faciliteit in Scarborough te verhogen, zal onderzoeken, wat mogelijk ook tot een oplossing voor de ruimtelijke beperkingen van de faciliteit zal leiden.

Bron: potatopro.com
Publicatiedatum: