Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe AGF-exporteur uit Murcia: GST Export

Gregory Struyve is eigenaar van exportbedrijf GST Export in het Spaanse Murcia. Hij richt zich voornamelijk op het exporteren groenten en fruit naar Frankrijk, Engeland, Belgiƫ en de rest van Europa.



Gregory heeft grote plannen voor zijn nieuwe bedrijf. In plaats van zich te specialiseren in specifieke producten, richt hij zich op Spaanse producten en exporteert hij vooral groenten en wat fruit. "Ik heb goede contacten in de business, zoals vrienden in Italiƫ. In Murcia kan ik de producten en hun kwaliteit controleren vanaf de oorsprong."



"Nu ik 40 ben, heb ik nieuwe doelen in mijn leven en daarom ben ik van baan veranderd na 15 jaar werkervaring", deelde Gregory. "Ik werk momenteel alleen, maar heb goede relaties met klanten en leveranciers."



Extreem weer
"De weersomstandigheden zijn op dit moment extreem in Spanje. Vorige week viel er sneeuw in Murcia en dat gebeurt zelden. Daarom is het nog belangrijker om klanten duidelijk te maken dat ze iemand in Spanje nodig hebben om de kwaliteit van de producten te controleren."



Gregory Struyve
GST Export
Tel: 0034 676 924 335
gregory@gstexport.com
www.gstexport.com

Publicatiedatum: