Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Zeeuwse Fruitteeltdag

Tholen - De Zeelandhallen in Goes vormden vrijdag 27 januari het decor van de Zeeuwse Fruitteeltdag. Van 13.00 tot 22.00 uur stonden de deuren open en tonen circa 80 standhouders hun producten en noviteiten. De NFO is zeer tevreden over het aantal bezoekers op de Zeeuwse Fruitteeltdag. Over de gehele dag zijn er zeker 1250 bezoekers op de beurs geweest. De dag werd georganiseerd door NFO-Kring Zeeland Noord-Brabant.



Vorig jaar vierde Kees Zwanenburg het 30-jarig jubileum van zijn bedrijf. Op de Fruitteeltvakbeurs in Houten kondigde hij een verloting aan. De prijsuitreiking hiervan vond plaats tijdens de Zeeuwse Fruitteeltdag, om 16.00 uur op het terras bij het bedrijfsrestaurant.



Ook het symposium Zwartvruchtrot dat vooraf aan de beurs werd gehouden was goed bezocht met circa 110 deelnemers. De sfeer onder de telers was goed, mensen waren positief, wat mede komt door het aantrekken van de prijzen in de hardfruitmarkt. De NFO wil iedereen die aanwezig was bedanken voor de gezellige beurs en hoopt de fruitteeltsector bij de volgende beurs weer te mogen verwelkomen.

Klik hier voor de fotoreportage

Foto's: Corline Boekhout en Andrea van den Hoven
Publicatiedatum: