Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw fruitlabel op de markt: Shakespeare Fruit

Hoewel hij veel obstakels heeft moeten nemen, is Ramón Sales, directeur van Shakespeare Fruits, er nu eindelijk in geslaagd zijn merk op landelijk niveau te registreren. "Je hebt gemakkelijker toegang tot de internationale markt met een herkenbaar merk," legt Sales uit. Momenteel houdt het bedrijf zich bezig met de productie en export van kaki's en granaatappelen en exporteert het ook groenten van diverse lokale telers. "We exporteren naar markten waar er vraag is naar onze producten, zoals Saoedi-Arabië, Servië, Rusland, China, Frankrijk of Italië."



Dit jaar heeft het bedrijf zijn verwachtingen niet waar kunnen maken omdat de gehele kaki-oogst schade heeft opgelopen als gevolg van regenbuien. Hierdoor is de oogst noodgedwongen beëindigd. Zijn belangrijkste categorie, granaatappelen, geeft dit jaar echter geen reden tot klagen. Deze sterke fruitsoort kan naar vrijwel alle bestemmingen in de wereld worden geëxporteerd. Het fruit moet echter concurreren met goedkope Turkse granaatappelen, wat bijna onmogelijk is.

Voor meer informatie:
Ramón Sales
Shakespeare Fruits
Tel. +34 645 49 93 13
Publicatiedatum: