Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitadis lanceert maaltijdboxen voor mensen met speciale wensen

Met maaltijdboxen zet je gemakkelijk een maaltijd op tafel. Voor mensen met een allergie of een speciaal dieet zijn deze boxen meestal niet geschikt. Vitadis speelt in op deze markt met maaltijdboxen voor mensen met speciale eetwensen: Vitameals.

Vitadis biedt namelijk de mogelijkheid om een eigen maaltijdbox samen te stellen, waarbij Vitadis rekening houdt met de dieetwensen. Iedereen heeft zijn eigen wensen, doelen en voorkeuren. Vitameals kunnen dus glutenvrij, vegetarisch, koolhydraatarm, biologisch, Paleo of e-nummervrij zijn. Daarnaast is er de sous vide box, speciaal voor iedereen die geen tijd of gewoon geen zin heeft om lang in de keuken te staan, maar toch lekker wil eten. Met de sous vide box zet je binnen 10 minuten een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel. De geleverde producten hebben o.a. keurmerken als Glutenvrije, biologische, verse visvangst en ambachtelijke slagers. Elk gerecht bestaat uit gemiddeld 4 componenten en in totaal bevat elke maaltijd box zo'n 22 tot 25 producten.

Flexibel abonnement en gratis bezorging
Een losse Vitameals maaltijdbox kost € 52 en bij een abonnement betaal je € 49,90 per box. Dit flexibele abonnement is elk moment te pauzeren of te beëindigen. De maaltijdbox wordt op woensdag of vrijdag gratis thuisbezorgd. Per dag is het mogelijk om het aantal personen kunt aan te geven.

Publicatiedatum: