Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe ventilator voor rijpkamers verbruikt minder dan 100 Watt

Het Nederlandse Interko heeft voor een doorbraak gezorgd met de introductie van een nieuwe serie energiezuinige ventilatoren voor rijpkamers, die op de markt zullen komen onder de merknaam RƎVERSO.



"Interko is het eerste bedrijf dan een ventilator voor rijpkamers heeft ontwikkeld met een energieverbruik dat lager is dan 100 Watt per pallet, wat extreem zuinig is," legt Interko-directeur Chris Maat uit. "Deze nieuwe ontwikkeling zal onze klanten een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. Het verminderen van energieverbruik en kosten zijn tegenwoordig belangrijke punten voor onze klanten. Bovendien willen zij meer flexibiliteit en uiteraard is ook de kwaliteit van belang. Om deze reden innoveren wij voortdurend," vervolgt Chris. "Klanttevredenheid staat bij Interko voorop. We willen onze klanten, zowel groot als klein, tegemoet komen door oplossingen op maat aan te bieden en rijpkamers zo energiezuinig en kosteneffectief mogelijk te maken."




"De ventilatoren kunnen eenvoudig en afzonderlijk bediend worden zodat zij op ieder moment in lege laadstations uitgeschakeld kunnen worden. Ze kunnen eveneens aan het Interko Smart beheersysteem gekoppeld worden waardoor het rijpingsproces nauwkeurig gemonitord kan worden," aldus Maat

Interko zal de nieuwe serie RƎVERSO ventilatoren presenteren tijdens de vakbeurs Fruit Logistica, hal 1.2, stand B-11.

Chris Maat
Interko
Tel: +31 079 593 2581
info@interko.com
www.interko.com
Publicatiedatum: