Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gevriesdroogde bananensnack als alternatief voor vers fruit

Ze zijn gevriesdroogd, niet gefrituurd — dat is het verschil tussen de bananenplakjes van Crispy Green en gewone bananenchips. "We dehydrateren ze niet en bakken ze ook niet in de oven. Ons hele assortiment bestaat uit gevriesdroogde producten", aldus Angela Liu van Fairfield, NJ's Crispy Green. 

Het product, dat beschikbaar is in de Verenigde Staten, Canada en in beperkte oplage in Zuid-Amerika, kan als tussendoortje gegeten worden als vervanger voor vers fruit. "Het product heeft een lange houdbaarheid en dat is een uniek kenmerk voor het op deze manier drogen van producten."


De bananen worden voornamelijk uit Azië en omliggende landen gehaald. "Daar zijn genoeg bananen beschikbaar", aldus Liu. Voor 2017 werkt Crispy Green aan een ander gevriesdroogd product (geen fruit). "Het product zal wat later dit jaar of begin volgend jaar geïntroduceerd worden", aldus Liu.



Voor meer informatie:
Angela Liu
Crispy Green 
Tel: +1 866 582 5577
info@CrispyGreen.com
www.crispygreen.com
Publicatiedatum: