Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Quik’s presenteert innovaties tijdens Fruit Logistica 2017

Sjips, Aardappelen op Tafel en Zoete Aardappelen

Vorig jaar heeft Quik's Quality Potatoes tijdens de Fruit Logistica diverse nieuwe producten gepresenteerd. Ook dit jaar hoopt Quik's op de Fruit Logistica haar klanten en geïnteresseerden te verrassen met innovaties én het vertrouwde assortiment. Met nieuwe producten speelt Quik's in op gebruikersgemak maar laat de ruimte voor een eigen interpretatie en smaakbeleving. Ervaar het zelf!



Sjips
Het lijkt zo gewoon: chips. Maar nee, deze chips is anders. Quik's verrast opnieuw de consument met een eigen (her)interpretatie van dit product. Eigen afbakchips én bijzonder smakelijk. Chips die je beleeft. Door ze zelf te bakken en te kruiden maak je er jouw ding van. Deze chips vindt je in het koelvak, met handig mee verpakte kruiden. www.sjips.nl



Quik's heeft al jarenlang ervaring in het verwerken van aardappelen. En dat doen ze met vaste aardappeltelers. Van begin tot eind staan er vakmensen aan het stuur, met oog voor hun omgeving. Smaak staat voorop, je moet de puurheid van de aardappel proeven. Ook wanneer je een zakje Sjips opentrekt.



Aardappelen op Tafel
Vorig jaar presenteerde Quik's het slimme concept: 'Aardappelen op Tafel'. Deze uniforme verpakking met uitwisselbare etiketten is opnieuw uitgebreid. Trends worden voortdurend gevolgd om 'Aardappelen op Tafel' up-to-date te houden.



Zoete aardappelen
Hoewel het officieel geen aardappel is, wordt hij in de volksmond wel zo genoemd. Een hip, maar bovenal gezond product waarmee dit perfect aansluit op Quik's visie op gezond en natuurlijk eten. Dat is ook waarom Quik's dit succesnummer in het assortiment heeft opgenomen. Speciaal verpakt in aluminium ovenschaal, vanzelfsprekend ook verkrijgbaar in andere verpakkingsvarianten. Samen met de bijgeleverde overheerlijke kruidenmix een perfect product om in enkele handelingen vlot op tafel te zetten!



Bezoek stand B-12, hal 3.2

Voor meer informatie:
Quik's Verse Aardappelen B.V.
Akkerseweg 13b, 5321 HG Hedel
Postbus 5, 5320 AA Hedel
Tel. +31(0)73 - 599 20 93
Fax +31(0)73 - 599 41 25
quik@quiks.nl
 
Quik's Potato Products B.V.
Akkerseweg 13b, 5321 HG Hedel
Postbus 138, 5320 AC Hedel
Tel. +31(0)73 - 599 91 08
Fax +31(0)73 - 599 91 05
info@quiks.nl
 

Publicatiedatum: