Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Restaurant Jacketz verspreidt de liefde voor aardappel

Aardappelrestaurant werd hit dankzij hoge beoordeling op Tripadvisor

Tholen - Met een gepofte aardappel als hoofdgerecht verspreidt restaurant Jacketz in Amsterdam de liefde voor aardappelen. Daarmee zijn ze op het vaste land in Europa uniek. Het restaurant wil een keten van fastfoodrestaurants worden. Binnenkort openen twee nieuwe vestigingen: een tweede in Amsterdam en één in Utrecht en in Rotterdam zit er ook één in de pijplijn.



Bij Jacketz zetten ze binnen tien minuten negen verschillende aardappelgerechten op tafel, variërend van vegetarisch, veganistisch, met vis of met vlees als garnering. Daarbovenop is het mogelijk om een sausje of extra 'toppings' of kiezen, zoals kaas of spekjes. De aardappelen wegen 460 gram. De aardappelen worden gekocht bij Nedato. Wanneer er geen Nederlandse aardappelen zijn, wijkt Jacketz uit naar buurlanden.



Het restaurant werd een hit dankzij de hoge beoordeling op het online reisportal Tripadvisor.com. Daar bezet het aardappelrestaurant de 16e positie uit de ruim 3000 Amsterdamse goedkope eetgelegenheden die op de site te vinden zijn en krijgt het 4,5 van de maximale 5 sterren als beoordeling.


Publicatiedatum: