Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
46 jaar in dienst

Adjunct-directeur Peter Poelstra neemt afscheid van De Kweker

Peter Poelstra, adjunct-directeur van De Kweker, stopt na 46 jaar werken bij De Kweker. Speciaal voor zijn afscheid presenteren zo'n 25 leveranciers woensdag 18 januari de hele dag 'Peters Favorieten'.

"Ik heb een lijst mogen maken van duurzame relaties én producten en voel me vereerd dat een groot gedeelte van deze leveranciers woensdag 18 januari haar producten presenteert", aldus vertrekkend adjunct-directeur Peter Poelstra. "Met sommige bedrijven onderhouden wij al tientallen jaren een relatie. Zo komt familiebedrijf La Favorita speciaal over uit Liguria, Italië. Tijdens onze eerste kennismaking 22 jaar geleden werd ik getroffen door de smaak van hun producten. De familie heeft een eigen basilicumplantage en olijvengaard en beheerst de hele keten, waardoor wij weten dat de kwaliteit altijd goed is. Ik ben er trots op dat wij deze lijn nog steeds exclusief voeren". Meer recentelijk brengt hij graag Manetti voor het voetlicht: "Een prachtig koffieconcept voor de horeca met een typisch Italiaanse smaak waar wij onze klanten graag kennis mee laten maken."
 
Peter Poelstra stapte De Kweker in 1971 binnen als vakantiehulp en verlaat het pand 46 jaar later als adjunct-directeur. "Ik heb het geluk gehad dat ik me altijd heb mogen blijven ontwikkelen binnen het bedrijf en dat ik de ontwikkeling van eten en drinken op de voet heb mogen volgen. De foodwereld is de afgelopen jaren in rap tempo veranderd. De herkomst van producten wordt steeds belangrijker en voor een groothandel ligt daar een belangrijke rol. Zo proberen wij in ons assortiment zoveel mogelijk duurzame producten te herbergen, die -waar mogelijk- verantwoord geproduceerd worden. Ook hebben wij al heel lang oog voor lokale en regionale producten". Gert Blaauw, algemeen directeur van De Kweker, vertelt trots te zijn op de bijdrage van Peter aan De Kweker. "Bij Peter stond de klant altijd op nummer één. Uiteraard blijven wij ons inzetten om zowel onze klanten als de kwaliteit van de producten centraal te stellen."

Voor meer informatie:
De Kweker Levensmiddelengroothandel
Food Center Amsterdam
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
T: 020-5063010
www.kweker.nl
Publicatiedatum: