Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Chris-Hans van der Hout: "Mooi om jubileum te vieren met mensen die ons altijd hebben gesteund"

Freight Line Europe viert 10-jarig jubileum prominent op Zesdaagse van Rotterdam

Tholen - Freight Line Europe is actief logistiek dienstverlener met als core business AGF transport naar Engeland en vice versa. Om het jubileum een feestelijk tintje te geven, is het bedrijf deze week prominent aanwezig op de Zesdaagse van Rotterdam. "Eigenlijk was het de bedoeling om een dag aanwezig te zijn, maar omdat dit ons jubileumjaar is en ik een echte fietsliefhebber ben, zijn we de hele week present", vertelt eigenaar Chris-Hans van der Hout.



Het Westlandse bedrijf heeft het daarbij niet alleen bij een sponsorbox gelaten. Er zitten diverse klanten en leveranciers op de tribune en het Deense koppel Norman Hansen en Jesper Morkov rijdt met de naam van Freight Line op de borst. "Heel leuke gasten. Ze komen ook af en toe bij ons in de box langs", vertelt Chris-Hans. "En de jongens doen goed hun best. Ze staan op de tweede plek, dus als het meezit hebben we vanavond een podiumplek en komt Freight Line goed in beeld."



Van der Hout is naast wielerfan ook zelf actief op de fiets. Zo reed hij afgelopen jaar Alpe d'Huez en gaat hij deze zomer Tourmalet beklimmen. "Fietsen is echt pure ontspanning voor mij. Een mooie uitlaatklep en, zoals op de grote klimmen, een gevecht met jezelf." Deze dagen geniet hij extra met actie op de piste en 'zaken' in een ontspannende ambiance. "Het is mooi om dit jubileum te vieren met mensen die ons altijd hebben gesteund. Daarnaast is het vooral relatiebeheer in een fraaie setting met een geweldige sfeer. Veel AGF'ers zijn al langs geweest en we krijgen positieve reacties uit het hele land."



Voor meer informatie:
Freight Line Europe BV
Jogchem van der Houtweg 16
2678 HA De Lier
T: +31 (0) 174 520010
sales@fle-nl.com
www.freightlineeurope.com