Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Logika fruitsorteerder voor ontwikkelingslanden

Futura ontwikkelt elektronische sorteermachines voor groenten en fruit. Futura wil de technologie naar ontwikkelingslanden brengen. Dit zal gaan gebeuren met Logika sorteermachines.



De sorteermachines zijn uitgerust met een modulair productiesysteem om aan de behoeften van verschillende productiecapaciteiten te kunnen voldoen. Vertegenwoordigers van Futura gingen verder in op de verschillende functies van hun machines en hun nieuwe app compatibiliteit: "Sorteermachines van Logika kunnen fruit sorteren op gewicht, diameter en kleur (afzonderlijk of in combinatie). Ze sorteren niet alleen standaardfruit zoals appelen, perziken, abrikozen en citrus maar ook ongebruikelijke fruit zoals dadels, granaatappelen, avocado's, mango's, uien, aardappelen en dragonfruit."


 
"De software van onze sorteermachines is erg gebruiksvriendelijk en de computerinterface is eenvoudig en intuïtief met een breed scala aan functies. Verder kunnen onze klanten dankzij de App Futura Smart Grading de machines via hun smartphone en tablet op afstand in de gaten houden en garandeert het indien nodig snelle interventie van onze medewerkers. "

Futura zal van 8 tot 10 februari 2017 deelnemen aan de Fruit Logistica in Berlijn, Duitsland.

Voor meer informatie:
Omar Papi
Futura
S.r.l. Via R. Mattioli,
75 47522 Cesena (FC) Italy
Tel: +39 0 547 632749
Fax: +39 0 547 63527 
omar.papi@futura-technology.com
www.futura-technology.com
Publicatiedatum: