Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van ZTI smart machines

FLIA-nominatie voor Mango Peeler-de-Cheeker

"Wij zijn best trots dat we voor de tweede keer genomineerd zijn voor de Fruit Logistica Innovation Award", zegt Hans Keijzer, directeur van ZTI smart machines. "In 2014 werd onze Destemmer - onttrosser voor druiven, trostomaten, dadels etc - genomineerd voor de FLIA en in 2017 dingt onze nieuwe machine, de Mango Peeler-de-Cheeker, mee naar de Award."



De mango Peeler-de-Cheeker is onder andere genomineerd vanwege de vernieuwende schilmethode. Deze is namelijk niet 'spiraalvormig', zoals bij veel andere schilmachines. De mango Peeler-de-Cheeker schilt de mango van kop naar kont en zorgt daardoor voor een zogenaamde handmatige snit. Daarbij wordt de vrucht op de pit gedragen en dat verhoogt de shelf life van het eindproduct. Tot slot verwerkt hij ook nog eens 40 mango's per minuut. Door die grote hoeveelheden is de ROI voor een grote verwerker al snel heel aantrekkelijk.

Keijzer: "We vinden het fantastisch dat we genomineerd zijn. De machine staat in grote internationale belangstelling en we zijn verheugd dat de eerste orders geplaatst zijn. Nominatie voor de FLIA zorgt uiteraard voor nog meer bekendheid van ons bedrijf en onze machines. We kijken uit naar de reacties op de Fruit Logistica en daarna. Hopelijk is het stemmende publiek net zo enthousiast over de machine als wij dat zijn."



De mango Peeler-de-Cheeker kan werkend bekeken worden op de Fruit Logistica, Hall 3.1 stand A05

Voor meer informatie:
Hans Keijzer
ZTI smart machines
De Dijken 1
1747 EE Tuitjenhorn
Tel: +31 (0)224 - 55 33 00
Hans.Keijzer@zti.nl
http://www.zti.nl/nl/product/mango-peeler-de-cheeker/14
Publicatiedatum: