Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DailyFresh France verkocht aan Destock Logistique

De directie van DailyFresh Logistics heeft besloten DailyFresh France te verkopen. De huidige activiteiten van DailyFresh France worden per 1 januari 2017 overgenomen door DFresh Logistics, onderdeel van het Franse Destock Logistique. DFresh Logistics zal gevestigd blijven in Duinkerke. Alle werknemers van het voormalige DailyFresh France zullen werkzaam blijven bij het bedrijf. Het in Duinkerken gevestigde DailyFresh France maakt al sinds 2006 onderdeel uit van DailyFresh Logistics. De hoofdactiviteiten van de onderneming bestaan uit de opslag en distributie van AGF en andere producten naar het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa.

DailyFresh Logistics werd in 1998 opgericht voor de distributie van AGF aan het Verenigd Koninkrijk. Aangezien deze markt de laatste jaren een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt, heeft DailyFresh Logistics besloten om zich nog sterker te gaan richten op zijn kernactiviteiten. Volgens het bedrijf werd DailyFresh France opgericht om de voormalige activiteiten in Zuid-Europa te faciliteren. De laatste jaren is DailyFresh France echter sterk afgeweken van deze kernactiviteit, wat voor DailyFresh Logistics aanleiding was zijn Franse divisie te verkopen. 

Maaike de Vries
DailyFresh Logistics
Tel : +31 88 4286693
mdevries@dailyfresh-logistics.com
www.dailyfresh-logistics.com
Publicatiedatum: