Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
zowel los als aan tros te oogsten

Nieuw pruimtomaatje Lily

BelOrta stelt met trots Lily voor. Lily is een nieuw rood pruimvormig minitomaatje. Dit tomaatje is de eerste snacktomaat die zowel los als aan de tros kan worden geoogst. Dit tomaatje heeft een elegante vorm en een zoete, intense smaak. Bovendien is Lily bijna zaadloos waardoor dit mooie tomaatje geschikt is voor verwerking in slaatjes, apero's en snacks.



Oog voor schoonheid
"Het opvallende schaaltje (200 gr) en bijhorend etiket creƫren meteen de wereld van Lily: vrouwelijk, elegant en eigentijds. Veelvuldige interne en externe testen bij professionals en consumenten heeft geleid tot de keuze van deze unieke tomaat. Lily is daarenboven de eerste snacktomaat die zowel los als aan de tros kan worden geoogst zonder nadelig te zijn voor de kwaliteit. Het tomaatje scheurt namelijk niet en heeft een lange houdbaarheid wanneer los geoogst. Lily is jaarrond beschikbaar, zowel los als op tros."



Voor meer informatie:
Commerciƫle dienst BelOrta
Tel: +32 (0)15 56 56 17
e-mail: verkoop@belorta.be
www.belorta.be
Publicatiedatum: