Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ISHIDA presenteert nieuwe Sector Solutions serie

Tijdens de Fruit Logistica 2017 zal Ishida Europe weegapparatuur, kostenbesparende traysealers en röntgenmachines voor de AGF-sector demonstreren. 

De Ishida CCW-RV-214-70-S-FPR-1 multiheadweger maakt onderdeel uit van de onlangs gelanceerde Sector Solutions serie, die bestaat uit oplossingen voor een optimale verwerking en nauwkeurige weging van specifieke producten. De machines zijn voorzien van gereduceerde inblaashoeken en valafstanden waardoor het risico op beschadigingen wordt geminimaliseerd.

De nauwkeurigheid en efficiëntie van de weger is ongeëvenaard, aangezien de unieke berekeningssoftware in staat is drie optimale gewichtscombinaties te berekenen en vervolgens de optie die het doelgewicht het dichtst benaderd te selecteren. Op deze manier wordt de efficiëntie vergroot.

De Ishida CCW-M-106 FFW is andere weegoplossing die gepresenteerd zal worden en is geschikt voor plakkerig, gesneden fruit en gemarineerde groenten. Deze multiheadweger is voorzien van weegtrechters die gevuld worden vanaf een invoerband waar een operator de invoerstroom kan controleren zodat de producten gelijkmatig over de trechters verdeeld worden.

Gezien de strenge kwaliteitseisen voor AGF-verwerking bieden Ishida's geavanceerde röntgensystemen meer mogelijkheden dan traditionele metaaldetectoren omdat zij in staat zijn een breed scala aan vreemde voorwerpen te detecteren in zowel losse als verpakte producten. Bovendien kan deze apparatuur ook gebruikt worden bij andere kwaliteitschecks. 

De gloednieuwe IX-EN serie van Ishida is ideaal voor voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbaar maar accuraat inspectiesysteem dat betrouwbaar en kostenefficiënt is, een investering die zichzelf terug verdient. Ondanks de gunstige aanschafprijs is ook de EN uitgerust met de gepatenteerde Genetic Algorithm (GA) beeldverwerking voor een optimale detectiegevoeligheid. 

Naast zijn uitstekende prestaties biedt de serie veel gebruiksgemak, waaronder een touchscreen interface.

De Ishida QX-300 Flex is een half-automatische traysealer die zeer geschikt is voor groeiende bedrijven die topsealed trays willen gaan leveren of voor onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

De machine biedt dezelfde hoge kwaliteit als de Ishida inline traysealer-serie, inclusief de verschillende sealopties voor vacuüm- en krimpfolieverpakkingen. De QX-300 Flex biedt maximale flexibiliteit voor kortlopende verwerkingsprocessen en is eenvoudig te bedienen waarbij er snel gewisseld kan worden van foliematerialen en sealgereedschappen. Vanwege zijn compacte afmetingen neemt hij weinig ruimte in. De machine is bovendien voorzien van zwenkwielen zodat hij eenvoudig verplaatst kan worden.
Publicatiedatum: