Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie milieuvriendelijke AGF-verpakkingen

Sarco Packaging presenteert milieubewuste verpakkingen voor alle soorten AGF.
De REV Punnet verpakkingen zijn 100 % recyclebaar. Naast het ecologische kunststof worden er voor deze verpakkingen geen metalen clips gebruikt om de verpakkingen te sluiten. Door de uiteinden van het net te verwarmen, wordt het dichtgeseald. Bij grotere dozen wordt het net alleen aan de bovenkant gespannen en worden de uiteinden aan de doos gelijmd. De metalen clips zijn in beide gevallen overbodig.



"Wij zijn ons ervan bewust dat de markt steeds milieubewuster wordt en er steeds meer vraag komt naar volledig recyclebare verpakkingen", vertelt eigenaar Jaap van der Sar van Sarco Packaging. "Kijk bijvoorbeeld naar de verpakkingen die volledig zijn gemaakt van een versproduct, zoals tomaten. Er worden diverse dingen bedacht om het milieu niet verder aan te tasten. Uiteraard willen wij hieraan meewerken. Dit doen wij bijvoorbeeld door deze 100 % recyclebare verpakkingen te presenteren."

"Naast deze milieubewuste keuze wil het oog natuurlijk ook wat. De traditionele Punnet verpakkingen zijn qua uiterlijk gelukkig niets veranderd. Door de ruime keuze in kleuren voor het geëxtrudeerde net is er altijd een kleur die goed past bij uw product. Daarnaast worden de verpakkingen rondom voorzien van een milieuvriendelijk label, waardoor er genoeg ruimte is voor de productkenmerken en het product hiermee opgetild kan worden", vertelt Jaap.



De REV Punnet technieken worden toegepast op diverse maten en soorten verpakkingen. Toch is het mogelijk voor vijf totaal verschillende soorten verpakkingen één machine te gebruiken. De veelzijdigheid van deze ene machine maakt het mogelijk dat uw product wordt verpakt op vijf verschillende manieren.
 
 
Voor meer informatie:
Jaap van der Sar
Sarco Packaging
Tel: 0418 56 25 53
info@sarcopackaging.com
www.verpakkingsidee.nl/product/rev-verpakking/
Publicatiedatum: