Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Venster naar Chinese markt

Slotdag iFresh Shanghai

Gisteren was de slotdag van de iFresh vakbeurs in Shanghai. Exposanten waren tevreden over het aantal bezoekers.


Tijdens de beurs werden tal van evenementen georganiseerd voor lokale en binnenlandse bedrijven uit de sector. De Australische Vereniging van Steenfruittelers kreeg bezoek van de vicepremier van Australiƫ om de eerste Australische nectarines op de Chinese markt te verwelkomen. Een grote delegatie uit Egypte bracht een bezoek aan de groothandelsmarkt in Huizhan waar een ontmoeting georganiseerd was tussen Chinese importbedrijven en Egyptische citrus- en druivenexporteurs.

Openingsgala en awarduitreiking


Van links naar rechts: Hamdy Fayed, eigenaar Fata Company dat verse AGF exporteert, Gramal Aziz, vice-voorzitter van HEIA Audoroner uit Wadi, de Consul van Egypte in Shanghai Khaled Youssef, Mohsen El-Beltagy, voorzitter HEIA en eigenaar van Belco, Dima El -Baltagy, export manager bij Belco, Iman Kamel, Algemeen Directeur HEIA, Toumer Rozafem, Egyptische handelsafgevaardigde in Shanghai en Hattan El Mewafy, Egyptische handelsafgevaardigde in Shanghai.


Grote delegatie telers afkomstig uit Hainan


Mooie Hami meloen

Tijdens de drie beursdagen werd een groot aantal lokaal geteelde producten gepresenteerd en werden veilingen georganiseerd.

De beurs geeft een goed overzicht van de Chinese AGF-markt en trends. De meeste deelnemers waren uit China afkomstig maar het evenement was voor buitenlandse aanwezigen een goede gelegenheid om de Chinese markt te verkennen.



Freshplaza zal op vrijdag 18 november een uitgebreide fotoreportage publiceren. 

Publicatiedatum: