Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Half-n-half-concept nu ook voor de wicketzak

Afgelopen maand introduceerde Sarco Packaging de laatste ontwikkeling op het gebied van verpakken: de half-n-half POUCH. Nu komt een nieuwe variant op de Europese markt! De half-n-half wicketzak.



Hetzelfde concept als de pouch, maar nu als wicketzak. Deze verpakking is uiterst geschikt voor aardappelen, uien, sinaasappelen en appels. Deze unieke verpakking biedt twee grote voordelen. Het eerste voordeel is dat uw product kan ademen door de MESH achterzijde, een ecologische oplossing van geweven folie. Het tweede voordeel is de voorkant, die is gemaakt van folie. Door de folie kunt u er een beeld naar keuze op drukken of juist een stuk vrijlaten zodat het product goed zichtbaar is. Het is ook mogelijk de voorkant met folie te voorzien dat geen licht doorlaat, voor betere bescherming van het product.

De De half-n-half wicketzak is er in verschillende maten, aangepast op de grootte en oplage van het product. Door de consumentenvraag naar kleinere oplages kan deze wicketzak ook daar op aangepast worden. Deze verpakking kunt u sluiten met een kwik-lok waardoor de verpakking hersluitbaar is voor de consument.

Voor automatisch verpakken van deze half-n-half wicketzak, is de Manter Wicketbagger geschikt. Deze verpakkingsmachine is speciaal gemaakt voor voorgefabriceerde beugelzakken en is te combineren met alle weegmachines. Door middel van een touchscreen is deze machine eenvoudig te bedienen.

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Jaap van der Sar / Eline Katerberg
T: 0418-56 25 53
E: e.katerberg@sarcopackaging.com
www.sarcopackaging.com
www.verpakkingsidee.nl/product/half-n-half-wicketzak/

Publicatiedatum: