Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nutsupply nieuw op Food Center Westland

Onlangs is Stefan Smits, 29 jaar en eigenaar van notengroothandel Nutsupply, gestart met een Cash & Carry locatie in Food Center Westland. Het gespecialiseerde bedrijf heeft zich gevestigd in verkoopunit A10 van het groothandelscentrum. Smits is letterlijk opgegroeid met noten en zuidvruchten. Zijn vader Kees Smits was in 1989 een van de eerste versondernemers die met een verpakkingsmachine noten en gedroogd fruit verpakte voor de AGF-sector. Zijn bedrijf heette WENO (Westlandse Noten), was indertijd gevestigd in De Lier en bekend om zijn kenmerkende papegaaien-logo.



Door de samenwerking met Rotterdam Nut Trading BV (productie Moerdijk) kan Nutsupply naast bulkgoederen ook verpakte producten in Poeldijk aanbieden. Op deze locatie worden noten bewerkt en verpakt in elke gewenste hoeveelheid. Verpakkingen vanaf 40 gram tot aan big bags van 1000 kilo. Bewerkingsprocessen zijn zoal branden, mengen en het zouten van noten. Specifieke klantgerichte melanges kunnen geproduceerd worden vanaf 100 kilo tot volle wagens.

Nutsupply levert ook andere specialiteiten, zoals o.a. cacao nibs, maca poeder en cocosmeel. Daarnaast heeft het bedrijf regelmatig nieuwe producten tegen scherpe dagprijzen. De notengroothandel in Poeldijk is op werkdagen geopend van 08.30 tot 16.00 uur

Voor meer informatie:
Nutsupply
Tel: 085 3035 386
info@nutsupply.com
www.nutsupply.com

Publicatiedatum: