Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Goplasticpallets.com

Stapelbare retailpallet op de markt

Goplasticpallets.com, een Britse onafhankelijke leverancier van plastic pallets, heeft de Nest M1 gelanceerd: de eerste kleine retailpallet voor de voorraadketen. De pallet is ontworpen en vervaardigd door verpakkingsspecialist CABKA-IPS. Hij is klein, licht van gewicht, stapelbaar en ideaal voor retaildisplays en verkooppunten. De Nest M1 is gemaakt met speciale zekerpunten waardoor productdisplays en sleeves veilig en moeiteloos aan de pallet kunnen worden bevestigd.



De nieuwe pallet is gemaakt van polyethyleen met een hoge dichtheid en is robuust en stevig, doch licht met zijn 0,75 kg. Met een maximale statische belasting van 2.500 kg kan de Nest M1 tot 33 keer z'n eigen gewicht dragen. De afmetingen zijn 400 mm (L) x 300 mm (B) x 140 mm (H). De Nest M1 staat op vier conische poten met genoeg ruimte voor transport op een palletwagen. Er kunnen tot 60 pallets op elkaar worden gestapeld en er gaan 480 pallets in een volledige euro size space, wat een aanzienlijke ruimtebesparing oplevert in zowel het magazijn als op de winkelvloer.

De Nest M1 is exclusief verkrijgbaar via Goplasticpallets.com, de enige Britse partner van CABKA-IPS. Jim Hardisty, directeur van Goplasticpallets.com, vertelt over de nieuwe en kleine maar krachtige Nest M1: "Deze nieuwe en unieke retailpallet is een geweldige oplossing voor zowel kleine als mainstream retailers, aangezien hij perfect is voor kleine winkelvloeren en krappe ruimtes die retailers tot noch toe alleen konden gebruiken voor kleine productdisplays. De grootte, de laadcapaciteit en het gewicht van de M1 stellen retailers in staat snel en gemakkelijk promotiedisplays op te stellen. Heeft de pallet zijn doel gediend, dan kan hij netjes in een stapel worden opgeborgen, om de waardevolle opslagruimte te maximaliseren."

Alle stapelbare pallets bieden een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor retailers aangezien ze voor meerdere taken kunnen worden gebruikt: als kleine displays en voor orderpicking en het vervoeren van voorraad naar de winkelvloer. Het assortiment van Goplasticpallets.com's lichtgewicht, kosteneffectieve, sterke en duurzame stapelbare pallets bestaat uit verschillende grootten die tot 2.000 kg kunnen dragen, of 500 kg in beweging.

SF 400 L
De SF 400 is een stapelbare quarter-euro pallet van 600 mm x 400 mm en hij is speciaal ontworpen met sleuven in het oppervlak voor displayverpakkingen. De standaardkleur van de SF 400 L is zwart, maar in grote hoeveelheden is hij ook verkrijgbaar in andere kleuren. 

APB 6080 LSO
De APB 6080 LSO is een van de oorspronkelijk verkrijgbare stapelbare pallets en blijft een populaire keuze voor retailers. De lichtgewicht pallet (3,4 kg) is half-euro size met 800 x 600 mm en heeft een open oppervlak waardoor hij sterk en duurzaam, maar toch gemakkelijk te hanteren is. 

CPP 790 PE
Deze pallet is gemaakt van gerecycled polyethyleen en is een sterke, economische
stapelbare pallet met een open oppervlak. Hij is 1200 x 800 mm groot en weegt 4,5 kg. Door de open structuur is ie meer lichtgewicht, zonder afbreuk te doen aan de sterkte.


Goplasticpallets.com levert meer dan 155 pallets in verscheidene kleuren, ontwerpen en afmetingen. Om een productdemonstratie of brochure aan te vragen, of om het verkoopteam te spreken voor een offerte, bel Goplasticpallets.com op 01323 744057 of ga naar www.goplasticpallets.com voor de volledige productspecificaties en datasheets.
Publicatiedatum: