Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FAM en JFPT bundelen krachten in de Benelux

FAM N.V. en JFPT B.V. / Foodlife lanceren op de AGF Detail beurs in Houten hun nieuwe strategisch partnerschap. De twee bedrijven vullen elkaars productgamma perfect aan, en willen op die manier de klanten in België en Nederland nog beter ondersteunen.

JFPT B.V. / Foodlife biedt totaaloplossingen aan voor voedselverwerkende bedrijven in de AGF-sector. JFPT helpt haar klanten, van detaillisten tot grote snijbedrijven, met het ontwerpen, optimaliseren en realiseren van volledige verwerkingslijnen. Klanten kunnen ook rekenen op bijstand en service op elk moment. Wel zeven servicewagens staan immers tot hun beschikking.

FAM is wereldwijd één van de toonaangevende producenten van voedingssnijmachines. Als globale speler zijn ze actief in ruim 72 landen met een productgamma van meer dan 20 machines. Op het gebied van de productie van voedingssnijmachines bieden ze oplossingen perfect op maat van de klant, gaande van kleinere afzonderlijke machines tot machines met hogere capaciteit die in volledige productielijnen ingebouwd kunnen worden.

FAM en JFPT zijn beide specialisten op eigen terrein en door hun samenwerking bieden ze klanten nu een volledig gamma waarbij de producten van beide bedrijven aangeboden worden.

In de komende periode zal de samenwerking nog verder vorm krijgen, maar vaste klanten en bestaande relaties kunnen vanzelfsprekend steeds terecht bij hun eigen contactpersoon. Zo blijft FAM het aanspreekpunt voor haar key accounts en behoudt JFPT het contact met de MKB en detaillisten in de AGF Sector.

Op 27 en 28 september staan de beide bedrijven samen op de AGF Detail beurs om de start van de samenwerking duidelijk naar de klanten te communiceren. Op stand 349 kan u dan ook terecht voor meer informatie over de samenwerking of over het gedeelde productgamma.

Voor meer informatie:
JFPT B.V. / Foodlife
Telfordstraat 10
8013 RM
Zwolle
T: +31 (0) 38 465 36 11
www.jfpt.nl

FAM N.V.
Neerveld 2
2550 Kontich België
T: +32 (0)3 450 92 20
www.fam.be
Publicatiedatum: