Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tiende plaats voor Nederland op Internationale Linde Staplercup

Donderdag 15 september vond de achtste editie van de internationale Linde Staplercup plaats in Aschaffenburg, Duitsland. Het Nederlandse team, bestaande uit Tonny Koster, Ramon Leemeijer en Franklin Eenkhoorn, eindigde op de tiende plaats.



De Nederlandse chauffeurs reden onder luid gejuich van de meegereisde fans een goede eerste voorronde. Deze bracht hen op de tiende plaats in het klassement. Na een snelle tweede voorronde bleek deze opgeteld bij voorronde uiteindelijk toch niet snel genoeg en moesten de Nederlandse chauffeurs met een tiende plaats genoegen nemen. Duitsland, Italië en Frankrijk wisten zich uiteindelijk voor de finale te plaatsen.



In deze spannende finale moesten de teams verschillende vormen die genummerd waren van een tot zeven stapelen en deze stapel vervolgens over het parcours rijden om deze weg te zetten op een plateau. Hier bleek Duitsland toch weer de snelste. Frankrijk werd met slechts een paar seconde verschil tweede en Italië wist de derde plaats te bemachtigen.


 
De mannen van het 'MotracLinde Dream Team'' zijn in het dagelijkse leven werkzaam in het warehouse. Tonny Koster werkt bij Scelta Products in Kruiningen, Ramon Leemeijer bij Nutricia Advanced Medical Nutrition in Zoetermeer en Franklin Eenkhoorn is werkzaam bij Scania Logistics in Zwolle.



De Staplercup is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door de Duitse heftruckfabrikant Linde. Inmiddels is dit kampioenschap, dat ooit begon als hét Duitse kampioenschap heftruckrijden, uitgegroeid tot een international evenement.

Voor meer informatie:
MotracLinde
Rondebeltweg 51
1329 BP Almere
T: +31 (0)88-7377800
F: +31 (0)88-7377801
www.motraclinde.nl
Publicatiedatum: