Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Martin de Dreu: "Voorlopig stoppen we met sorteren"

De Dreu Onions betrekt nieuwbouw



Tholen - De Dreu Onions uit Ritthem heeft plaatsgemaakt voor de nieuwe marinierskazerne bij Vlissingen. Dat gaf de broers Tony en Martin de Dreu de gelegenheid om een nieuwe locatie te betrekken. Twee weken terug werd het nieuwe pand opgeleverd. "Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk zijn we er erg blij mee", vertelt Martin de Dreu.



De nieuwe locatie omvat een grote loods van 80 bij 40 meter, met nog eens 5.000 m2 buitenterrein. "We zijn in het nieuwe pand weer klaar voor de toekomst", constateert Martin, tevreden. "Op de oude locatie sorteerden we nog, maar dat waren verouderde machines en die hebben we allemaal verkocht. Voorlopig stoppen we met sorteren en concentreren we ons op de export en transport. Wie weet wat de toekomst brengt."



Belangrijkste exportbestemmingen voor De Dreu zijn West-Afrika, Engeland, Tsjechiƫ, aangevuld met export naar het Oostblok en Frankrijk. "We kijken terug op een redelijk seizoen. Het is een moeilijke handel, maar dat is geen nieuws. Maar we zijn niet ontevreden."



Voor meer informatie:
De Dreu Onions
Landbouwweg 1
4389 VL Ritthem, (Vlissingen)
Mob: +31(0) 653738791
info@dedreu-onions.com
www.dedreu-onions.com