Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe Krone-koelopleggers voor Kraaijeveld

Kraaijeveld heeft vanwege een groei in werkzaamheden twee nieuwe Krone Polyester-Steels aangeschaft bij Wezenberg Trailers. De eerste Krone koeloplegger bevat een Thermo King SLX-E-300 en een Dhollandia 3000 kg onderschuivende laadklep met een plateaulengte van 1800 mm. De oplegger bevat verder een liftas op de voorste en achterste as en combirails op de zijwand.



De tweede oplegger is uitgevoerd met een Thermo King SLX-E-Spectrum en een dubbele verdamper. Er is een verjonging in het dak van 50 mm aangebracht voor de dubbele verdamper om een hogere insteekhoogte te creëren. De verdamper is voorzien van een beschermbeugel . De oplegger bevat verder een Dhollandia onderschuivende laadklep 3000 kg met een plateaulengte van 1800 mm, liftas op voorste en achterste as, combirails op de zijwand en een geïsoleerd verplaatsbaar tussenschot.

De carrosserie is in kleur gespoten. De opleggers zijn verder uitgevoerd met specifieke klantdetails.
Publicatiedatum: