Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Eerste volumes vanaf deze week in de supermarkt'

Rivapak introduceert roze ui in Australië

Rivapak zal de eerste Australische teler zijn die op commerciƫle schaal roze uien gaat produceren. De Europese roze ui is een kruising tussen bruine en rode uien. Het ras is het resultaat van drie jaar onderzoek en heeft een milde, verfijnde smaak. De productievolumes van Rivapak zijn verdrievoudigd ten opzichte van vorig jaar. Vanaf deze week zullen de eerste roze uien bij retailketen Coles in het schap liggen.
Rivapak-directeur, Greg Dawson, is blij met de lancering van de eerste volumes roze uien. "Vanwege zijn verfijnde smaak en veelzijdigheid is de roze ui steeds populairder in de Verenigde Staten en Europa. Om deze reden heeft Rivapak besloten dit ras ook in Australiƫ op de markt te brengen." Rivapak wordt gevormd door drie lokale familiebedrijven, die al meer dan tien jaar lang bruine en rode uien leveren aan retailer Coles.

Bron: goodfruitandvegetables.com.au
Publicatiedatum: