Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arjan Biesheuvel, Biesheuvel Knoflook:

"Benieuwd hoe de markt reageert op Egyptische knoflook met minder tenen"

Tholen - Al langer importeert Arjan Biesheuvel Egyptische knoflook, maar nu heeft de knoflookspecialist uit Slootdorp een Primeur. Samen met een Egyptische teler is hij er namelijk in geslaagd om 'Europese' knoflook zonder de ongewenste grote hoeveelheid tenen op de markt te brengen. "Naar mijn weten is dit in Nederland uniek", vertelt de teler.


Het verschil...

Het seizoen van de Egyptische knoflook loopt van februari tot eind april. "Tot op heden is het nog geen gekkenhuis en verkopen we de vaste hoeveelheden, maar met deze noviteit verwacht ik dat we de verkoop wel een impuls kunnen geven. Er werd veel gemopperd op de vele knoflooktenen van het Egyptisch product en dat hebben we nu getackeld. Ik ben erg benieuwd hoe de markt erop reageert", vertelt Arjan. Het teeltbedrijf uit Slootdorp voorziet de via Best of Four de Nederlandse exporteurs, groothandels en supermarkten van verse knoflook.



Biesheuvel biedt jaarrond knoflook aan, zowel van eigen Nederlandse teelt als directe import uit Zimbabwe, Argentiniƫ, Egypte en Zuid-Europa. De teler levert de knoflook in verpakkingen van 1 tot vijf kilo, waaronder flowpack. Daarnaast verwerkt hij Klasse II product tot puree, mayo, ketchup, soep en kaas en voorziet hij zijn klanten van gehakte knoflook.

Voor meer informatie:
Biesheuvel Knoflook
1774 NL Slootdorp
Tel: 0227-656225
info@biesheuvelknoflook.nl
www.biesheuvelknoflook.nl