Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rubin Berendse, FTT Holland:

"Klanten wensen logistiek dienstverlener die hele temperatuurketen borgt"

Tholen -Voor alle logistieke dienstverleners in het geconditioneerde transport is het de uitdaging om het zo efficiënt mogelijk indelen van de groepagelading hand in hand te laten gaan met de gewenste temperatuur. Om dit te kunnen realiseren, heeft FTT Holland, onderdeel van de Farm Trans Groep daarom eind vorig jaar in 15 nieuwe multi-temp trailers geïnvesteerd.

In het begin van het jaar heeft FTT Holland een volledig geconditioneerde loods van 2100m² met hierin vier aparte cellen in Barendrecht in gebruik genomen. "De stap om naar Barendrecht te verhuizen, is naast het feit dat we de dagelijkse overslag in eigen handen hebben ook voor onze klanten een juiste tussenstap voor het verdere transport, tijdelijke opslag en/of eindstation voor hun producten, die direct worden opgehaald door de klant en/of afnemer of wordt er verder getransporteerd door de overige business units in de groep, die ik hieronder nog even wil aanhalen", zegt directeur Rubin Barendse van FTT Holland.



2B Shipping
Met 2B Shipping is de Farm Trans Group ook multimodaal actief binnen het wereldwijde container transport. Op dit moment heeft 2B Shipping de beschikking over 103 reefercontainers (45 ft), die permanent onderweg zijn op de lijn Ierland, Verenigd Koninkrijk, Polen en Scandinavie. Dit transport wordt overigens verzorgd door trekkers met TRS.

Farm Trans Fresh & Frozen
Vanuit Lommel (België) en nu ook vanuit Barendrecht wordt door Fresh & Frozen de totale distributie van het vries en vers product voor zowel de Benelux, Duitsland als Frankrijk verladen. Om dit samen te kunnen verladen, wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van koeltrailers met dubbele verdampers.



"Door de afzonderlijke cellen kunnen we producten op vier verschillende temperaturen opslaan en blijft de keten via ons depot dus te allen tijde
gewaarborgd. De verwachting is dan ook dat steeds meer klanten het voordeel zien in een complete logistiek dienstverlener, die in staat is de gehele
temperatuurketen van het product te waarborgen", vertelt Rubin Barendse.

"Daarbovenop is bijna ons gehele trailervloot uitgerust met T-comm, een temperatuurregistratie en bewakingssysteem dat realtime inzicht geeft in de huidige temperatuur van de laadbak, temperatuurregistratie inclusief dataopslag en grafische weergave, automatische alarmeringen bij overschrijding van de temperatuurrange, geo-positiebepaling van het voertuig en inzicht in bezetting van het wagenpark. Dit alles draagt bij tot een nagenoeg gesloten temperatuurketen", besluit Rubin.
 
Voor meer informatie:
Rubin Barendse
FTT Holland
Koopliedenweg 28
2991 LN Barendrecht
Tel: 0168-745230
rbarendse@fttholland.nl
www.fttholland.nl