Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
oplossing voor langere houdbaarheid AGF

Marcelissen vertegenwoordigt Drywite in Nederland en België

Tholen - Het bedrijf Drywite uit Engeland maakt sinds 1933 conserveringsmiddelen voor de voedingsindustrie en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op dit gebied in Europa en daarbuiten. Zij bieden oplossingen voor aardappelen, groenten, salades en fruit. Vanaf 1 april 2015 is Marcelissen vertegenwoordiger voor Drywite in Nederland en Belgiƫ.

"Drywite kent de producten, die in onze machines verwerkt worden en heeft een breed assortiment aan conserveringsmiddelen dat daarbij aansluit. Deze middelen vallen binnen de wettelijke normen en zijn niet schadelijk noch registratieplichtig bij gebruik", vertelt Bob Treuen van Marcelissen. Volgens hem passen beide bedrijven goed bij elkaar. "Net als Marcelissen is Drywite een familiebedrijf."

"Het is een bekend fenomeen. Je produceert met veel aandacht een mooi product. Het wordt goed verpakt met optimale houdbaarheid en kleurbehoud. Toch wenst die ene klant een net wat langere houdbaarheid dan dat de natuur dat toelaat. Met Drywite bieden we een oplossing om het product een (nog) langere houdbaarheid te geven of een kleurverandering tegen te gaan dan dat met goede machinale verwerking mogelijk is", vervolgt Bob. "Bestaande klanten van Drywite kunnen vanaf nu bij Marcelissen terecht voor vragen, bestellingen en service. Mensen die er onbekend mee zijn, laten we graag kennismaken met het product door een sample pack."

Voor meer informatie:
Drywite
Tel: 077-475 2002
info@langervers.nl
www.langervers.nl
www.marcelissen.nl