Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Palletvoordeel, Budget Food en Gekke Gerrit

Nieuwe supers gaan strijd met Aldi en Lidl aan

Er komt nieuw bloed in het Nederlandse supermarktlandschap. Los van elkaar zijn drie ondernemers hard bezig om, verspreid over het land, enkele nieuwe formules op te zetten. Zo meldt De Telegraaf. De nieuwe winkels hebben de namen Palletvoordeel, Budget Food en Gekke Gerrit gekregen en zitten in de onderkant van de markt. De drie formules zullen de strijd aangaan met de succesvolle Duitse ketens Lidl en Aldi. Die twee ketens hebben in slechts enkele jaren tijd hun marktaandeel in ons land zien groeien van 8 tot 14 procent. Gedacht wordt dat die groei nog enige tijd doorzet.



Vooral als gevolg van de economische tegenwind zijn steeds meer mensen naar discountformules gegaan. De Lidl heeft zich daarbij ontwikkeld tot een winkel waar inmiddels alle boodschappen kunnen worden gedaan. Budget Food en Palletvoordeel hebben de afgelopen maanden al enkele winkels geopend. Gekke Gerrit opent volgende maand zijn eerste filiaal. De drie ondernemers hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in de sector.

Bron: Telegraaf
Publicatiedatum: