Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Snackfabrikant Royaan start samenwerking met Koolen Champignons

Royaan, fabrikant van premium snackmerken als Van Dobben en Kwekkeboom, gaat samenwerken met Koolen Champignons. Gezamenlijk met Koolen worden een aantal nieuwe onderscheidende producten ontwikkeld op basis van champignons. Royaan geeft hiermee verder invulling aan de strategie 'snacken opnieuw ontdekken'. In snackproducten waarin nu al champignons verwerkt zijn, bekijkt Royaan of de champignons van Koolen gebruikt kunnen worden.

Koolen Champignons is gevestigd in Slootdorp en kenmerkt zich als een innovatief bedrijf. Op eigen initiatief en onder het merk Koolen1981 is bijvoorbeeld een champignonburger ontwikkeld en in de markt gezet. Dit product is bij diverse retailers en in de foodservicemarkt te koop. Royaan wil door de samenwerking met Koolen Champignons nieuwe onderscheidende snackproducten ontwikkelen waarbij de herkomst van de ingrediƫnten duidelijk is.

"We zetten met deze samenwerking opnieuw een stap in het verduurzamen van de keten waarin onze leveranciers een belangrijke rol spelen. Smaakvolle paddenstoelen krijg je onder andere door een zorgvuldig kweekproces. En daar heeft Koolen Champignons al meer dan dertig jaar ervaring in. Het bedrijf is milieuvriendelijk en werkt zonder gewasbeschermingsmiddelen. Je proeft in de producten echt de pure en natuurlijke smaak", aldus Bart Bakker CEO van Royaan. "De champignons passen zo volledig bij onze missie om premium snackproducten te produceren die niet alleen lekker zijn maar vooral ook eerlijke, authentieke en betrouwbare ingrediƫnten bevatten."


Royaan, fabrikant van premium snackmerken als Van Dobben en Kwekkeboom, gaat samenwerken met Koolen Champignons. Gezamenlijk met Koolen worden een aantal nieuwe onderscheidende producten ontwikkeld op basis van champignons.
V.l.n.r.: Leo Koolen, Bart Bakker (CEO Royaan BV), Teun Koolen en Koen Koolen.

Publicatiedatum: