Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meelooplint nu direct bedrukken aan de inpakmachine

Sarco en Actitec brengen gezamenlijk de nieuwste ontwikkeling op de markt voor het in-lijn bedrukken van meelooplinten. Een robuuste thermische printer wordt in een stofdichte omkasting aan de verpakkingsmachine gebouwd. Als de verpakkingsmachine een volgende zak door de naaimachine voert, wordt meteen het benodigde stuk meelooplint aangevoerd en geprint.



Bedrijven hoeven geen grote voorraden meelooplint met allerlei maten, gewichten en andere aanduidingen meer aan te houden. Eén standaard lint met een zwart markeerblokje en een onbedrukt vak voor de productaanduiding volstaat. Men bepaalt vervolgens met behulp van de meegeleverde software Labelstar wat er op het aanduidingsvlak komt te staan. Allerlei aanduidingen zijn mogelijk, zoals gewicht, maat, productiedatum, lotnummer en noem maar op. Ook allerlei barcodeformaten worden ondersteund.

Deze printer is ook te integreren met ons speciale uienhandel-softwarepakket PV Uienhandel. Daarmee wordt een zeer gebruikersvriendelijke totaaloplossing bereikt. Bedrijven hoeven slechts een bepaalde orderregel te starten op uw PC en alle benodigde informatie wordt meteen doorgestuurd naar de lintprinter van de desbetreffende verpakkingslijn. Tevens wordt een productievolgnummer automatisch in de ordergegevens bijgeschreven. Handmatig bijhouden van collinummers is daarmee verleden tijd en de traceerbaarheid van uw producten wordt met deze oplossing zeer eenvoudig.

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Jaap van der Sar
0614-809 696
info@sarcopackaging.com

Actitec
Jaap Jansen
0622-930 891
info@actitec.nl


Publicatiedatum: