Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Symach Palletizers overgenomen door Thiele Technologie

Op 1 maart 2014 heeft Thiele Technologies, Inc., een divisie van Barry-Wehmiller Companies, Inc., de overname van SYMACH Palletizers BV (SYMACH) afgerond. Thiele Technologies, dat zijn hoofdkantoor in Minneapolis, Minnesota (VS) heeft, is een prominente leverancier van machines voor primaire en secundaire verpakkingen en levert een compleet assortiment apparatuur voor het snel vullen en palletiseren van zakken, het inpakken en palletiseren van dozen en het in karton verpakken en bundelkrimpen van producten. Daarnaast levert het bedrijf positionerings- en invoeroplossingen en -systemen voor de verpakkings-, drukwerk- en postbezorgingssector.



SYMACH wordt een volle dochter van Thiele Technologies. Aan de marketing en distributie van producten zal niets veranderen, terwijl binnen de bestaande locaties van Thiele de wereldwijde distributie- en uitvoeringscapaciteit zal worden uitgebreid.
De apparatuur van SYMACH houdt voor zowel de Flexible-divisie als de Rigid-divisie van Thiele Technologies een uitbreiding van het aanbod in. De Flexible-divisie van Thiele verwerkt in zakken verpakte producten, variërend van meelmengsels tot en met aarde en dierenvoeding. De toevoeging van SYMACH versterkt de capaciteit van Thiele als leverancier van complete zakverwerkingsoplossingen voor de industriële markten. Door de weeg-, zakvul- en zaksluitoplossingen van Thiele te combineren met de palletiseer- en wikkeltechnologie van SYMACH, zal Thiele nog beter in staat zijn om de mondiale markten te bedienen.

De Rigid-divisie van Thiele richt zich op verpakte producten, waaronder kartonnen dozen en trays verwerkende apparatuur die vaak in de landbouwsector wordt gebruikt. SYMACH is een belangrijke leverancier van apparatuur voor het palletiseren van zakken of dozen met landbouwproducten, inclusief producten die meer aandacht vragen, zoals aardappelen en uien. Thiele heeft een speciale productievestiging in Reedley, Californië en geniet een sterke positie op de markt voor vormings-/vouwmachines voor (golf)kartonnen trays en dozen voor landbouwproducten.

"De SYMACH-teams voor verkoop en service blijven bestaan en zullen zich ook in de toekomst blijven inzetten voor een optimale dienstverlening. Wij zijn van mening dat de combinatie van Thiele en SYMACH tal van mogelijkheden zal opleveren om de kracht en expertise van beide organisaties te benutten en zodoende al onze klanten geavanceerde verpakkings- en automatiseringsoplossingen te kunnen bieden", besluit CEO Larry Smith van Thiele Technologies, Inc.
Publicatiedatum: