Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brima Fruit verhuist naar nieuwe locatie in Babberich

Bijna drie jaar geleden starte Jeroen van den Brink samen met Macoo GmbH BrimaFruit B.V. op. De afgelopen 3 jaar hebben in het teken gestaan van jaarlijkse omzetgroei. BrimaFruit B.V. heeft in de afgelopen drie jaar een goede plaats op de Duitse markt verworven. Dit alles heeft er in geresulteerd dat de locatie aan de Innovatie 4 in Duiven niet meer voldeed aan de eisen. Vanaf vandaag gaat BrimaFruit B.V. van start op een grotere locatie aan de Transito 9 in Babberich.



Deze locatie was ruim 13 jaar geleden ook al in gebruik als AGF groothandel en heeft nu zijn bestemming weer terug gevonden. Met een oppervlakte van bijna 3000m2 , 4 grote koelcellen en de beschikking tot 9 laaddocks heeft BrimaFruit B.V. zich een mooie locatie verworven. Vanuit deze locatie heeft BrimaFruit B.V. samen met partner Macoo GmbH de mogelijkheid door te groeien naar een brede exporteur die in alle lagen van de Duitse markt zijn klanten kent.


Klik hier voor de fotoreportage

Groothandelsmarkten, supermarkten, markthandelaren en cateringleveranciers worden door BrimaFruit B.V. dagelijks grotendeels met eigen vrachtauto's voorzien van alle mogelijke A.G.F. producten. Ook heeft BrimaFruit B.V. vanaf zijn nieuwe locatie beter de mogelijkheid om klanten uit de eigen regio te ontvangen. De zichtlokatie direct aan de A12, net voor de duitse grens leent zich uitermate goed voor afhaal markt van klanten uit de regio in straal van 50km rondom Babberich.



Om de geplannde omzetgroei voor de komende jaren te realiseren is BrimaFruit B.V. ook op zoek naar ervaren mensen uit de regio die het commerciƫle team kunnen versterken. BrimaFruit B.V. is met deze nieuwe locatie klaar voor een volgende fase in zijn bestaan.

Klik hier voor de fotoreportage

Nieuwe gegevens:
Brima Fruit BV
Transito 9
6909 DA Babberich
Tel: 026-3194100
Fax: 026-3194109
Mobiel: 06-12827561
Mail: jeroen@brimafruit.nl