Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"John van Berlo, Industrial Auctions: "Kopers van over de hele wereld"

"Online machineveiling Pinguin groot succes"

Tholen - De afgelopen tien dagen konden de bezoekers van AGF.nl en FreshPlaza.com er bijna niet omheen: de online veiling bij Industrial Auctions van een groot deel van het machinepark van groenteverwerker Pinguin in het Belgische Langemark vanwege een reorganisatie. Woensdag was de einddatum van de veiling. John van Berlo van Industrial Auctions spreekt van een topdag. "De hele dag stond de telefoon roodgloeiend. We hebben kopers uit de gehele wereld."



"We hadden woensdag een groot aantal unieke bezoekers op de site online en daarmee is de veiling een groot succes geworden. Verschillende multinationals behoren tot de kopers en nagenoeg de hele inventaris is verkocht. Bij Pinguin zelf was er dan ook grote tevredenheid over de veiling. Ze hadden nooit verwacht zoveel mensen op één dag bij elkaar te kunnen krijgen", vertelt John, enthousiast.

Een van de eyecatchers van de veiling was een vriestunnel uit 2007, maar verder bestond de veiling uit tal van specifieke machines voor de voedingsindustrie, zoals mengers, snijmachines, blancheurs, multiheadwegers, metaaldetectoren, verpakkingsmachines, traysealers, wasmachines, ontsteners, zeven, etc.

Eerder verzorgde Industrial Auctions in de AGF-sector onder andere al de veiling van de machines en inventaris van groenteverwerker Ploegmakers in Veghel (NL). De veiling bij Pinguin was vooral uniek vanwege het grote aantal kavels en de diversiteit aan machines.

Voor meer informatie:
Industrial Auctions
E-mail: info@industrial-auctions.com
www.industrial-auctions.com