Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roamler voert metingen uit in Duitsland voor Nederlandse AGF-sector

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf Roamler verschaft bedrijven al bijna drie jaar detailleerde informatie en foto's door gebruik te maken van een smartphone community. Roamler maakt razendsnel duidelijk wat er daadwerkelijk gebeurt op de winkelvloer, waardoor bedrijven direct en doelgericht actie kunnen ondernemen om voor verbetering te zorgen. Inmiddels is Roamler in zo'n tien landen actief, waaronder Chili, Colombia, Zweden, Italiƫ en Groot-Brittanniƫ.



Voor de Nederlandse AGF-sector voert Roamler geregeld metingen uit. Sinds kort vinden deze metingen niet alleen in Nederland plaats, maar wordt ook de Duitse markt inzichtelijk gemaakt. Begin dit jaar is Roamler in Duitsland gestart. Op dit moment richt Roamler zich enkel op de vijftig grootste steden, maar door de snelle groei van de smartphone community in Duitsland wordt dit aantal steeds verder uitgebreid. Nederlandse AGF-bedrijven hebben inmiddels de eerste metingen in Duitsland laten uitvoeren.

Zo brengt Roamler voor een Nederlands handelsbedrijf iedere maandagochtend drie verschillende producten in beeld uit Duitse supermarkten zoals Lidl, Edeka, Globus, Kaufland, Real, Penny en Aldi. Het aanbod van producten in deze supermarkten wordt gecontroleerd aan de hand van de beschikbaarheid van maten en merken, maar ook de prijs van de producten wordt genoteerd. Daarnaast bekijken Roamlers of er producten in de aanbieding zijn. Iedere maandagmiddag ontvangt dit bedrijf de resultaten van 70 Duitse supermarkten zonder zelf de grens over te gaan.

Voor meer informatie:
Christiaan Rijnhout
Roamler
M: +31 642417720
www.roamler.com

Publicatiedatum: