Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jurgen van Herp: "Reacties retail overweldigend"

Polymer Logistics introduceert plastic kratten met houten uitstraling

Tholen - Polymer Logistics introduceerde tijdens de Fruit Logistica een nieuwe plastic serie kratten met authentieke houten of rieten look. "We hebben deze producen vanuit de vraag van retailers ontwikkeld en de reacties waren werkelijk verbluffend", vertelt Jurgen van Herp. "Verschillende retailers uit binnen- en buitenland willen een paar demowinkels met deze kratten inrichten en kijken hoe de consument op deze nostalgische uitstraling reageert."


Jurgen van Herp

"De reacties waren gemêleerd, de één had een voorkeur voor de lichte houtkleur, anderen weer voor het donkere houtkleur of de rieten uitstraling. Er is een trend om steeds meer over de herkomst en de producent te communiceren en dan is het wel zo prettig om het product ook in een authentieke verpakking weg te zetten. De krat vult het product dan echt aan. Ook vanuit de biohoek werd er interesse getoond."


Het verschil

Het voordeel is dat deze kratten prijstechnisch niet verschillen van andere kratten. Ze hebben de functionaliteit van plastic, maar de looks van een houten krat. En juist die laatste meters van de krat in de winkel, daar kun je alles mee winnen of verliezen. Dat weten de category managers en het is dan ook mooi om te zien dat de kratten zo goed zijn aangeslagen."

Voor meer informatie:
Polymer Logistics NV
Bolkensteeg 25
5103 AA Dongen
Tel: +31-162372291
Jurgen.VanHerp@polymerlogistics.com
www.polymerlogistics.com